top of page

Een wereld zonder stress, zelfkritiek, gepieker en burn-out?

Dat kan! Zullen we bij jouw medewerkers beginnen?
Screenshot 2023-10-12 at 10.39.45.jpg

Stress en burn-out zijn een groot maatschappelijk probleem.

  • Medewerkers ervaren prestatiedruk, sociale druk en onzekerheid over de toekomst.

  • 1 op de 7 medewerkers heeft last van burn-out klachten,

  • voor jongeren (18-34 jaar) is dat zelfs 1 op de 4

  • en leidt stress tot gemiddeld 9 dagen verzuim per persoon per jaar.

Stress en burn-out ontstaan door de manier waarop je denkt en doordat je overtuigingen - vaak ongemerkt - je keuzes beïnvloeden.
Alle experts zijn het er over eens: we zijn verslaafd aan denken en met name onze kritische gedachten - die we helaas allemaal hebben - zijn de oorzaak van stress, twijfel en gepieker en zitten ons (werk en privé) geluk in de weg. 

Maar hoe verander je je manier van denken en je overtuigingen?
 

Mijn zoektocht begon toen ik vastliep door stress- en burn-out klachten.

Ik ben de boeken ingedoken, in gesprek gegaan met oosterse en westerse experts, en ik heb talloze therapie- en coaching- opleidingen gevolgd. Wat ik heb geleerd ben ik gaan toepassen: eerst op mezelf, en daarna in mijn coaching en trainingen.

Het resultaat is KOERSVAST: alle ingrediënten die jij nodig hebt om stress, zelfkritiek en gepieker de baas te worden en gelukkiger te leven.

In dit programma leer je hoe je de relatie met je gedachten verandert en hoe je krachtige keuzes kan maken vanuit je eigen innerlijke kompas, zodat je kritische gedachten je niet langer meevoeren en jouw (werk en privé) geluk niet langer in de weg staan.

KOERSVAST is een uniek programma dat je leven zal veranderen.

Het programma zit vol met herkenbare grappige, pijnlijke en soms verdrietige voorbeelden van hoe-het-niet-moet, en er is volop de ruimte om eigen verhalen te delen en gezamenlijk te ontdekken hoe kritische gedachten en overtuigingen ons in de weg zitten. Vanuit verbinding en veiligheid ontstaat openheid en ruimte voor fundamentele verandering; aan de hand van concrete oefeningen leer je hoe je de relatie met je gedachten voorgoed verandert.

KOERSVAST

Neem de regie over je gedachten en leer luisteren naar je innerlijke kompas.
Volg je eigen koers en creëer zo een betekenisvol leven, vrij van stress, zelfkritiek en gepieker.

Keynote

Een energieke presentatie, met veel interactie en ruimte voor dialoog, die je bewust zal maken van de verschillende gedachten die jij hebt en hoe ze je gemerkt - en vaak ongemerkt - beïnvloeden. Je zal ontdekken hoe een subtiele verandering van je mindset een enorme impact heeft op jouw leven.

 

Deze keynote is ideaal om vol inspiratie en met een nieuwsgierige en open mindset te beginnen aan je bedrijfs-event, conferentie of teamdag.

15 - 250 personen

1.5 uur

Masterclass

In deze masterclass leer jij aan de hand van  praktishce voorbeelden entc etc .

ontdek je hoe jouw leven beïnvloed wordt door je gedachten en overtuigingen en ervaar je hoe een subtiele verandering van mindset een enorme impact kan hebben op jouw leven.

 

Deze masterclass is geschikt voor iedereen die gedachten de baas wil worden, en in het bijzonder voor gedreven medewerkers die echt wat willen leren, zoals trainee-groepen, young professionals en leidinggevenden.

10 - 30 personen

3.5 tot 7 uur

Programma

Dit programma zorgt voor gelukkige en waarden gedreven medewerkers en draagt bij aan een bedrijfscultuur die jouw organisatie een competitief voordeel geeft. Geschikt voor leiderschapsteams, trainee-groepen en talenten.

5 - 20 personen

6 maanden

Vragen?

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Jochem Wubs, speels en nieuwsgierig, sensitief én analytisch, met een kracht om het mooiste in mensen te zien en snel aan te voelen wat mensen daadwerkelijk blokkeert om voluit te leven. 

De filosofie achter koersvast

Onze denkkracht onderscheidt ons van andere diersoorten, maar kan ook onze grootste valkuil zijn. We zijn letterlijk de enige diersoort die met een volle maag veilig in bed kan liggen, en toch een volledige paniekaanval kan ervaren. 

In onze samenleving zijn we uit balans geraakt, we zijn verslaafd geraakt aan denken en we zijn het verleerd om te luisteren naar onszelf - naar onze gevoelens, behoeften en onze waarden - naar ons innerlijk kompas.

Sinds onze kindertijd worden we aangemoedigd om alles te analyseren, om efficiënt te zijn en de ‘juiste’ keuzes te maken. We leren denken in termen van ‘goed’ en ‘fout’, ‘normaal’ en ‘niet-normaal’ en ‘juist’ en ‘onjuist’. We zijn het zo gewend om op deze kritische manier te denken dat we niet eens meer doorhebben dat we onze kijk op de realiteit kleuren met onze eigen aannames en evaluaties.

Onze denkpatronen zijn een groot maatschappelijk probleem. Het zorgt voor stress en gepieker (burn-out), gemis van betekenis (depressie) en het ontbreken van verbinding, wat leidt tot polarisatie en individualisatie. Onze manier van denken staat niet alleen ons eigen welzijn in de weg, maar ook ons vermogen om empathisch te zijn en om bij te dragen aan het welzijn van anderen.

Het is de hoogste tijd om deze disbalans aan te pakken. In KOERSVAST ontdek je hoe je weer de baas wordt in je eigen hoofd en leer je luisteren naar je innerlijke kompas. Je zal niet langer worden meegevoerd door je kritische gedachten, maar in staat zijn je eigen koers uit te stippelen en het leven vorm te geven zoals jij dat wilt. Wat je leert zal een fundamentele impact hebben op jouw leven, en het leven van de mensen om je heen.

Profielfoto - Jochem Wubs

Koersvaste medewerkers
zijn de motor van jouw organisatie.

Ze zijn gelukkiger - vrij van stress, zelfkritiek en gepieker -,
maken krachtige keuzes en zijn échte teamplayers.

Deze organisaties gingen je voor:

formorrow_logo.png
rabobank_logo.png
bottom of page