top of page

Gelukkige en waarden gedreven medewerkers zijn de motor van jouw organisatie.

En jouw medewerkers kunnen wel wat hulp gebruiken...

Screenshot 2023-10-12 at 10.39.45.jpg

Stress en burn-out zijn een groot maatschappelijk probleem.

  • Medewerkers ervaren prestatiedruk, sociale druk en onzekerheid over de toekomst.

  • 1 op de 7 medewerkers heeft last van burn-out klachten,

  • voor jongeren (18-34 jaar) is dat zelfs 1 op de 4

  • en leidt stress tot gemiddeld 9 dagen verzuim per persoon per jaar.

Stress ontstaat door je eigen gedachten en overtuigingen.
Onze unieke denkkracht onderscheidt ons van andere dieren, maar het is ook onze grootste handicap; we zijn de enige diersoort die volledig veilig in bed kan liggen, en toch een gigantische paniekaanval kan ervaren.

Zonder dat we het doorhebben creëren we onze eigen werkelijkheid.

We zijn letterlijk verslaafd aan denken, en we mixen observaties met gedachten - aannames en oordelen - en vormen zo onze eigen verhalen, die we nog geloven ook.

Met name onze innerlijke kritische stem is dagelijks aanwezig.

Dat is de stem die overal wat van vindt en vooral over jezelf. Het is de stem die je vertelt wat allemaal nog moet en van je verwacht wordt, die je vertelt wat je niet kan, wat je niet ‘goed’ doet en wat er allemaal nog ‘beter’ moet gaan in de toekomst.

Je kritische stem beïnvloedt je keuzes en staat geluk in de weg.

Stel jezelf eens de volgende vragen: Hoeveel van de keuzes die ik maak, maak ik vanuit mezelf en in overeenstemming met mijn behoeften en waarden? En hoe vaak doe ik dingen omdat het nou eenmaal zo 'hoort', 'verwacht' wordt of 'moet'?

Hoogste tijd om je mindset te veranderen en je eigen koers te volgen.

Ik help jouw medewerkers om hun mindset zo te veranderen zodat ze weer krachtige keuzes kunnen maken vanuit hunzelf, meer (werk en privé) geluk ervaren, zodat stress, burn-out en depressie iets van het verleden worden.

KOERSVAST

Laat je niet meevoeren door stress, zelfkritiek en gepieker.
Volg je eigen koers en creëer een leven vol betekenis, geluk en voldoening!

Keynote

Een dynamische, inspirerende en interactieve keynote, die ideaal is om alle deelnemers vol energie en met een positieve mindset te laten beginnen aan je bedrijfs-event of conferentie.

15 - 250 personen

1.5 uur

Masterclass

In deze masterclass ervaar je hoe een subtiele shift in mindset een enorme impact kan hebben op jouw leven.  Geschikt voor gedreven teams, trainee-groepen en starters.

10 - 30 personen

3.5 tot 7 uur

Programma

Dit programma zorgt voor gelukkige en waarden gedreven medewerkers en draagt bij aan een bedrijfscultuur die jouw organisatie een competitief voordeel geeft. Geschikt voor leiderschapsteams, trainee-groepen en talenten.

5 - 20 personen

6 maanden

Vragen?

Even voorstellen...

Hoi, ik ben Jochem Wubs, speels en nieuwsgierig, sensitief én analytisch, met een kracht om het mooiste in mensen te zien en snel aan te voelen wat mensen daadwerkelijk blokkeert om voluit te leven. 

Zelf ben ik meerdere keren in mijn leven vastgelopen door stress, burn-out en depressie. Ik ben op onderzoek gegaan hoe ik de relatie met mijn hoofd - met mijn gedachten - zo kan veranderen, zodat mijn mindset me juist helpt om mijn eigen koers te bepalen en meer geluk en voldoening te ervaren.

Je kan dus zeggen dat ik ervaringsdeskundige ben, zowel in hoe-het-niet-moet als in hoe-het-wel-moet. De workshops, trainingen en programma's zitten dan ook vol met sprekende, grappige en soms verdrietige persoonlijke voorbeelden van hoe ons hoofd ons in de weg kan zitten, en met concrete uitleg hoe jij je mindset kan veranderen om je eigen koers te bepalen en je levensgeluk te vergroten!
 

Profielfoto - Jochem Wubs

Deze organisaties gingen je voor:

formorrow_logo.png
rabobank_logo.png
bottom of page