top of page

Inzicht in Verandering

Prijs

495,-

Duratie

2 dagen - op locatie

Inzicht in Verandering

Ontwerp een routekaart voor jouw persoonlijke groeireis.


Op elk moment in je leven is er wel iets dat je bezig houdt. Je wilt iets bereiken, of je wilt juist ergens vanaf, maar hoe doe je dat? Hoe kom je in beweging, en hoe zorg je voor duurzame - blijvende - verandering?


Vaak zijn we het overzicht en de focus even kwijt. Heel logisch. Persoonlijke ontwikkeling is uitdagend. Onbenoemde onderliggende gevoelens of verborgen overtuigingen kunnen je blokkeren om de verandering te realiseren waar je naar op zoek bent.


In deze workshop begin je weer even met een leeg vel. Gedurende de dag ga je dat lege vel heel concreet vullen met een aantal heldere inzichten die jouw gewenste verandering gaan ondersteunen. Aan de hand van theorie, oefeningen en dialoog met andere cursisten en begeleidende coaches ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling om jouw gewenste verandering, en wat daar voor nodig is in kaart te brengen.


Resultaat?

Aan het einde van de dag…


… weet je wat je wilt bereiken en wat daar voor nodig is.

… ken je de acht elementen die nodig zijn voor duurzame verandering.

… weet je wat jouw verandering mogelijk vertraagt en hoe je kan versnellen.

… heb je een persoonlijk overzicht en actieplan dat je ondersteunt om jouw gewenste verandering te realiseren.Ga je mee op ontdekkingsreis?

Jochem Wubs

Jochem Wubs

Interesse? Meld je aan!

Meteen inschrijven, of meer informatie? Vul onderstaande formulier in.

Bedankt voor je bericht.

bottom of page