top of page

Workshop: Grenzen Stellen

Start:

woensdag 6 maart 2024

Prijs

40,-

Duratie

19:00 - 21:45

Inschrijven

Workshop: Grenzen Stellen

Wanneer was de laatste keer dat jij ‘JA’ zei, maar ‘NEE’ voelde?


Als jij wilt leren hoe je dat patroon kunt doorbreken en op een integere manier je behoeften en grenzen kunt communiceren: dan is dit iets voor jou!


Woensdagavond 13 maart geven we de workshop ‘Grenzen Stellen’.


Deze avond staat volledig in het teken van JOU. Een avond om even rustig stil te staan bij jouw behoeften, en wat jij nodig hebt om écht lief voor jezelf te kunnen zijn en je grenzen aan te geven. Niet onbelangrijk in deze drukke tijden!


Wist je dat verantwoordelijkheid nemen voor je behoeften en je grenzen aangeven, essentiële aspecten zijn van zelfliefde en zelfzorg? Als je het niet doet, loop je leeg… en uit een leeg kopje kan je niet schenken.


Voel je dat jouw kopje voller mag? Reageer dan hieronder. We houden de groep bewust klein voor maximale interactie, dus wacht niet te lang met het bemachtigen van jouw plek.


Wie zijn wij?

Kaylee is expert op het gebied van psychologische veiligheid en interpersoonlijke dynamiek. Ze begeleidt teams en leiders in hun transformatieproces en ondersteunt op die manier organisaties in hun transitie naar waarden gedreven organisaties.


Jochem is psychodynamisch coach en helpt jongvolwassenen die vastlopen door stress, twijfel en gepieker om weer in verbinding te komen met zichzelf, zodat ze met vertrouwen en voldoening hun eigen pad kunnen bewandelen.

Kaylee Alblas & Jochem Wubs

Ga je mee op ontdekkingsreis?

Kaylee Alblas & Jochem Wubs

Kaylee Alblas & Jochem Wubs

Ja, ik doe mee!

Als je op 'Inschrijven' klikt word je doorgeleid naar een betalingspagina om de inschrijving te voltooien.

Bedankt voor je inschrijving!
Je ontvangt via de mail een bevestiging.

Let op! Jouw betaling is nog niet ontvangen.
Ging er iets fout tijdens de iDeal transactie? Probeer het dan opnieuw.

bottom of page