top of page

Over mij

Ik help je jouw koers te volgen naar een betekenisvol leven, vrij van stress, zelfkritiek en gepieker.

Profielfoto Jochem Wubs

Hallo, mijn naam is Jochem Wubs, 35 jaar oud, sensitief, analytisch, universitair opgeleid, een achtergrond als specialist en manager in het bedrijfsleven -  en: 
on a mission... om jou te helpen ontdekken en omarmen wie je écht bent onder alle lagen van aanpassing aan de buitenwereld. Zodat je vanuit je ware kracht en intuïtie, vol levenslust en met voldoening, je eigen pad kan bewandelen en jouw unieke verhaal kan vertellen om de wereld een stukje mooier te maken.

 

Zonder dat ik me er bewust van was streefde ik er jarenlang zelf naar om in alles wat ik deed perfect te zijn in de ogen van de buitenwereld. Ogenschijnlijk leek mijn leven perfect. Alleen ik ging gebukt onder een grote druk om mezelf te moeten veranderen en een drang om mezelf te moeten bewijzen. Ik zat vast in een hardnekkig patroon en ging van pieken met zelfvertrouwen vanuit externe bevestiging, naar diepe dalen vol zelftwijfel. Uiteindelijk ging het ten koste van mezelf, mijn relaties en mijn gezondheid.

 

Totdat ik door een combinatie van een burn-out én een gebroken hart werd wakkergeschud. In de afgelopen jaren heb ik met enorm veel wijze mensen gesproken en verschillende coaching- en therapie-opleidingen gedaan. Ik ben erachter gekomen hoe belangrijk het is om jezelf écht te leren kennen. Hoe belangrijk het is om zacht te zijn voor jezelf en jezelf te omarmen zoals je écht ben, dus inclusief je imperfecties.

 

Het heeft mij geholpen om de verbinding met mezelf te herstellen en dat heeft me veel gebracht. Het belangrijkste? Helder inzicht in wie ik ben en waar ik voor sta. Meer zelfliefde en vertrouwen. Wat me de rust en de ruimte geeft om in beweging te komen en vol levenslust en met voldoening mijn eigen koers te volgen en een bijdrage te leveren om de wereld een stukje mooier te maken.

MIJN VERHAAL - JOCHEM WUBS

Jarenlang kon ik niet huilen en droeg ik een groot verdriet met me mee,...

Mijn krachten

Ik help je om snel tot de kern te komen van wat jou tegenhoudt om voluit te leven...

Mijn kernwaarden zijn levenslust, verbinding, inclusiviteit, authenticiteit, spelen en ontdekken. Mijn grootste energiegever is mijn enorme levenslust. Elke dag is een nieuw avontuur en zit vol mogelijkheden om op een speelse manier te ontdekken wat de wereld allemaal te bieden heeft. Achter elke heuvel bevindt zich een nieuwe kijk op een oneindig mooie wereld. Ik geloof dat ieder mens mooi is en een eigen verhaal te vertellen heeft.

 

Dit neem ik mee in alles wat ik doe. Ook in mijn coaching. Als coach zie ik het mooiste in jou en help ik jou om dat ook te zien, om jezelf écht te leren kennen en jezelf volledig te accepteren. Mijn kracht als coach is om snel tot de kern te komen van wat jou tegenhoudt om voluit te leven, en aan te voelen wat jij nodig hebt om jouw blokkades te overwinnen, zodat jij weer vol energie en levenslust jouw pad kan bewandelen.

De verbinding met jezelf herstellen - jezelf beter leren kennen en accepteren wat je ontdekt - is een proces zonder eindpunt. Je bent nooit helemaal klaar. Er is geen magische pil. Je hebt er moed en doorzettingsvermogen voor nodig. Het zal je tijd en energie kosten, maar het zal je ook enorm veel opleveren. En, je hoeft het niet alleen te doen!

Wil jij ook jouw verdriet en je belemmerende overtuigingen loslaten? Vrij zijn van de druk om jezelf te moeten bewijzen en moeten voldoen? Wil jij het vertrouwen en de rust voelen om te kiezen voor jezelf en de dingen waar jij voor staat?

Profielfoto Jochem Wubs

Reviews

David - Consultant McKinsey

"Door de begeleiding van Jochem is mijn perspectief op mijn werk- en persoonlijke leven drastisch veranderd. Met zijn vermogen om een duidelijke, persoonlijke spiegel voor te houden, heeft hij me bewust gemaakt van mijn eigen gedragingen en patronen. Zijn praktische, goed gestructureerde benadering heeft geresulteerd in tastbare, waardevolle veranderingen in zowel mijn persoonlijke als professionele leven. Ik ben Jochem enorm dankbaar voor al zijn inzet en inzichten die hij mij heeft gegeven."

bottom of page